Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MOL Romania construieste un terminal de GPL la Tileagd

MOL Romania, filiala locala a Grupului MOL, este in curs de finalizare a lucrarilor de constructie a unui terminal de GPL (gaz petrolier lichefiat) la Tileagd, in judetul Bihor. Investitia are o valoare de peste 2,3 milioane de euro.
Terminalul, care va deveni complet operational in a doua jumatate a acestui an, va fi dotat cu 4 rezervoare cu o capacitate totala de 600 de metri cubi, fiind prima investitie din domeniul GPL realizata de MOL in Romania, se arata intr-un comunicat al companiei.
 

Proiectul va completa baza de active pe care MOL o detine deja la Tileagd, acolo unde din vara anului 1999 functioneaza un depozit de produse petroliere. In acest moment, depozitul de la Tileagd este operat de 20 de angajati.
„Acesta este primul terminal de GPL pe care MOL il construieste in Romania. Este o decizie de investitii care arata interesul MOL Romania pentru diversificarea activitatii si a portofoliului de servicii si produse puse la dispozitia clientilor“, a declarat Camelia ENE, Country Chairman & CEO MOL Romania. Dincolo de depozitul de produse petroliere de la Tileagd, MOL Romania mai administreaza o unitate de stocare a produselor petroliere la Giurgiu. Depozitul de la Giurgiu, care are acces direct la transportul fluvial pe Dunare, a fost pus in functiune in primavara anului 2013 si este operat de 14 angajati.

Articole similare

Ad