Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco Daily Tourys este Minibus of the Year 2017

Prima editie a Minibus Euro Test, pentru alegerea minibusului anului 2017, a reunit sapte modele: Car-Bus.net Spica, Integralia VIP si Iveco Daily Tourys (construite pe sasiu de van), Ferqui Nora, Indcar L7 si Unvi Voyager GT (pe sasiu de camion) si Temsa MD7 (pe sasiu de productie proprie). Vehiculele au fost testate in ultima saptamana din aprilie a.c. la Madrid, pe un traseu combinat, cu sectiuni de trafic urban, suburban si autostrada, pante si rampe. Membrii juriului „Minibus of the Year“ au apreciat confortul la rulare, pentru sofer si pasageri deopotriva, functionalitatea interiorului si solutiile inovative propuse de fiecare producator in parte.
 

Iveco Daily Tourys a fost desemnat de juriul international de presa Minibus of the Year ca fiind castigatorul primei editii a Minibus Euro Test. Vehiculul a convins prin confort si manevrabilitate. Performantele la rulare sunt incontestabile, transmisia Hi-Matic fiind sincronizata perfect cu motorul. Spatiul soferului este aerisit si prietenos, cu suficient loc de manevra. Si acest lucru este observat si de pasageri, care urca la bord pe usa larga si sunt intampinati de o atmosfera placuta. De altfel, spre deoserbire de utilitare de marfa, la microbuze se acorda o atentie deosebita salonului pasagerilor, iar aici Iveco a fost apreciat pentru solutiile inovative propuse de Mussa&Graziano, pentru configuratia interioara si prin calitatea finisajelor. Nu in ultimul rand, izolarea fonica si lipsa vibratiilor in caroserie au fost alte puncte pozitive in favoarea Daily Tourys.
Trofeul Minibus of the Year 2017 a fost inmanat lui Sylvain Blaise, head of Iveco Bus, in cadrul ceremoniei festive din cadrul FIAA Madrid, de saptamana aceasta.

Articole similare

Ad