Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noi aplicatii Fleetboard in curs de dezvoltare

Pentru a optimiza activitatea operatorilor de transport, motorul de cautare Fleetboard nxtload permite dispecerilor sa gaseasca/solicite comenzi la fel ca atunci cand utilizeaza o bursa de transport. Primii parteneri ai Fleetboard sunt Trans.eu si Teleroute, dar se schimba informatii si cu alte platforme digitale.
Pe termen lung, vor fi disponibile si alte functii, cum ar fi cautarea traseului potrivit, iar soferii vor fi integrati in sistemul global prin intermediul unor solutii mobile pentru planificarea incarcaturii si a rutelor.
 

Flyboard nxtload este primul produs pentru care Fleetboard utilizeaza platforma cloud-ului Microsoft Azure si este gandit ca o pagina web deschisa pentru toti transportatorii, disponibila gratuit. Proiectul pilot a fost demarat mai a.c., lansarea oficiala fiind planificata pentru 2018.
Aplicatia SMARGO, dezvoltata pe cloud, digitalizeaza tot procesul logistic, de la incarcare la descarcare, inclusiv furnizand dovada livrarii. Expeditorul, soferul si destinatarul pot accesa de oriunde informatiile despre comanda si pot comunica cu toti cei implicati. In prima faza, SMARGO va include documentele de marfa si CMR-ul, iar ulterior va permite documentarea celorlaltor operatiuni. Documentele sunt stocate la nivel central si arhivate, iar datele comenzii pot fi vizualizate pe un portal web in timp real. SMARGO este utilizata in faza pilot de BLG Logistics. Incepand din 2018 aplicatia (multilingva) va putea fi descarcata din Google Play.
Nu in ultimul rand, Fleetboard Vehicle Lens (App) identifica vehiculul dupa numarul de inmatriculare si ofera date relevante despre acesta. Informatiile se afiseaza pe telefonul soferului, reducand timpul necesar pentru verificarile de preluare/receptie. Un proces integrat de detectare si raportare a daunelor permite soferilor si managerilor sa verifice fiecare detaliu al camionului. La inceput, aplicatia va fi disponibila pentru camioanele Mercedes-Benz si ulterior adaptata pentru alte modele.

Articole similare

Ad