Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ekol Logistics continua sa se dezvolte in Spania

Ekol Logistics a intrat pe piata din Spania in 2014 cu scopul de a le oferi clientilor sai solutii de transport intermodal. Iar in ultimele luni Ekol Spania a deschis filiale in Lerida si Valencia, ajungand la cinci filiale in Spania, la care se vor adauga alte doua in urmatoarele luni.
In Ekol Spania lucreaza in prezent 100 de oameni, profesionisti in sectorul logistic. Compania a inregistrat o crestere de 100% in 2016, fata de 2015 si cu peste 105% in prima parte a anului 2017. 
Tot in 2016, Ekol Spania a efectuat peste 100.000 de transporturi in regim de grupaj si este foarte aproape de a atinge pragul de 200.000 in 2017. Imbunatatindu-si constant reteaua proprie de conexiuni de grupaje, Ekol Spania isi consolideaza puternica pozitie pe piata Iberica. 
 
Ekol Spania ofera numeroase avantaje competitive, precum timpul scurt de tranzit, iar una din navele RO-RO ale grupului, Ayshe, face ca Barcelona si Madrid sa fie mai aproape de Turcia decat Munich si Frankfurt. Acest serviciu include livrari port-to-port in 52 de ore (din Turcia catre Sete, Franta) si este mai rapid si mai avantajos decat transportul pe camion in echipaj. Varietatea mijloacelor de transport operate de catre companie demonstreaza ca aceasta ofera flexibilitate si se adreseaza nevoilor pietei. 
Ekol Spania ofera servicii de logistica contractuala si transport companiilor spaniole din numeroase sectoare, precum automotive, industrii, sanatate si textile, oferindu-le totodata si si solutii de cross-dock in depozitele sale din Barcelona, Madrid, Zaragoza, Lerida si Valencia. 
Cu doar cateva luni in urma, Ekol Logistics a devenit Campion National al Spaniei in cadrul cele mai mari competitii europene de business, European Business Awards (EBA), eveniment care celebreaza excelenta in afaceri si cele mai bune practici ale comunitatii europene de business. Premiul vine ca o recunoastere a bunei strategii de business promovate si implementate de Ekol de-a lungul timpului.
In urma cu circa doua luni, Ekol a anuntat o noua strategie, Logistics 4.0. Astfel, compania isi propune sa revolutioneze modelele traditionale de business si sa ofere solutii de logistica si transport integrate, interconectate si inovatoare.

Articole similare

Ad