Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Prima companie care introduce serviciul Collect Point in magazinele PayPoint Colet Expres

Compania specializata in comert cu produse de frumusete Aoro by Notino este primul retailer online din Romania care implementeaza serviciul Collect Point in magazinele PayPoint Colet Expres, lansat de FAN Courier.
Incepand de luna aceasta, clientii care comanda online produse de infrumusetare au posibilitatea sa opteze pentru livrarea acestora in magazinele de proximitate PayPoint Colet Expres, arata compania de curierat. Prin parteneriatul semnat cu reteaua PayPoint Romania, incepand din luna martie, clientii FAN Courier au posibilitatea sa ridice colete si plicuri prin intermediul retelei magazinelor PayPoint Colet Expres.
 

Proiectul, lansat in regim de pilot in luna martie in 160 de magazine va fi extins pana in toamna la nivelul intregii tari, reteaua magazinelor de proximitate numarand cateva mii de magazine.
„Suntem bucurosi ca unul dintre cei mai mari retaileri online a ales sa se alature demersurilor noastre de eficientizare a trimiterilor in tara. Serviciul Collect Point a fost identificat ca alternativa la trimiteri pentru care clientii nu doresc sa mai astepte curierul sau pentru a onora comenzi in zone care nu permit accesul curierilor nostri. Credem ca acest parteneriat este un start bun pentru succesul noului serviciu si suntem convinsi ca atat numarul comerciantilor cat si cel al clientilor care opteaza pentru Collect Point va creste rapid”, a declarat Roxana Magopet, director de marketing si comunicare al FAN Courier, liderul pietei locale de curierat.
Retailerul online Aoro, parte a grupului international Notino, a intrat pe piata romaneasca in 2009 si are peste jumatate de million de clienti activi. Compania care in Romania a raportat afaceri de 18milioane de euro se afla in prezent in plin process de rebranding.
„Dorim sa fim accesibili pentru cumparatorii nostri in toate modurile posibile – de la accesul non-stop la cca. 55.000 de produse pe site-ul nostru si preturile noastre foarte accesibile, la modul simplu si prietenos in care comunicam si pana la felul convenabil in care produsele noastre ajung la clienti. In acest context, este cu atat mai important parteneriatul cu FAN Courier; ridicarea produselor comandate pe www.aoro.ro din magazine de proximitate va face produsele noastre chiar si mai accesibile si la indemana clientilor”, a declarat Gabriela Lungu, Global Chief Marketing Officer Notino.

Articole similare

Ad