Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco Daily premiat in Germania

Iveco Daily continua sa se bucure de lauri in intreaga Europa, cele mai recente premii fiind acordate de ETM, un grup de presa specializat in transport si logistica, subliniaza producatorul italian. Trofeele au fost acordate pe 21 iunie, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Ludwigsburg, Germania.
Un sondaj la care au participat mai mult de 11.000 de cititori l-au incununat pe noul Daily drept „Cel mai bun transporter importat pana in 3,5 to“ si „Cel mai bun transporter importat de peste 3,5 to“, se arata in comunicatul de presa.
 

„Reinnoit si imbunatatit in continuu, Daily Euro 6 ramane adevarat la capitolul Instinct de Business si isi confirma reputatia ca un partener de afaceri de incredere, livrand o performanta fara rival, un confort productiv, alaturi de o economie de combustibil“, mai spune sursa citata, care aminteste si caracteristicile principale ale modelelor Daily Hi-Matic Euro 6 si Daily 7ton. Cu noua aplicatie „Daily Business Up“, noul model este primul vehicul LCV care duce conectivitatea de la bord dincolo de conceptul de infotainment.

Articole similare

Ad