Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CEVA incepe serviciul de transport pe cale ferata intre provincia chineza Guangdong si Germania

CEVA Logistics a lansat un nou serviciu de transport pe cale ferata ce leaga Shilong din sudul provinciei chineze Guangdong de Hamburg (Germania). Noua ruta va trece prin Shilong, Manyhouli (China), Zabakalsky (Rusia), Brest (Belarus), Malaszewicze (Polonia) si Hamburg in 17-19 zile. Solutia CEVA va economisi doua zile in comparatie cu altele si, in plus, aduce si economii ale costurilor de transport.
 

CEVA a initiat prima legatura dintre China si Europa in 2010 de a Suzhou si a construit o retea prin orasele cheie din nordul Chinei inclusive Suzhou, Changsha, Shenyang, Hefei, Chongqing, Chengdu, Zhengzhou si Wuhan catre destinatii eurpene ce include destinatii precum Moscow, Warsaw, Lodz, Duisburg, Hamburg, Nuremburg and Tilburg. Iar de aici foloseste camioanele pentru a livra in majoritatea statelor europene.
In afara de aceste doua rute, CEVA mai opereaza si o ruta prin Mongolia catre Europa pentru a scurta timpul de transport iarna si in sezonul de varf.
CEVA opereaza servicii FCL si LCL cu China care sunt conduse de la sediul din Shenzhen cu echipe dedicate pentru transport rutier si pe cale ferata. „Aceasta noua legatura extinde serviciile noastre de transport pec ale ferata dintre China si Europa si ne permite sa oferim clientilor un serviciu de calitate, sigur cu urmarire in timp real pe timpul cursei“, a spus Kelvin Tang, reprezentantul CEVA China.

Articole similare

Ad