Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CFR Marfa, volum mai mare de marfuri in luna mai 2017

In luna mai, CFR Marfa a inregistrat un rezultat brut pozitiv, de 3,4 mil lei, ca urmare a punerii in aplicare a Strategiei de dezvoltare. Volumul de marfuri transportate a crescut in luna mai 2017 cu 24% iar parcursul marfurilor a crescut cu 9,3% fata de luna mai 2016, arata compania intr-un comunicat.
Societatea a participat si a castigat licitatii organizate de Complexul Energetic Oltenia, SN Inchideri Mine Valea Jiului si SC Veolia Energie SA pentru transportul de carbune, de Administratia Nationala a Rezervelor Statului pentru transportul de motorina, de Societatea Nationala a Sarii pentru manevra la sucursala SALROM Ocna Dej.
 

„Printr-o mai buna utilizare a vagoanelor de marfa si reducerea cu 18% perioadei intre doua incarcari succesive s-a reusit cresterea volumului de marfuri transportate din grupa metale, cereale, ciment.
Aceste prestatii au contribuit la inregistrarea unor venituri obtinute din activitatea de transport mai mari cu 10,7% decat in luna mai 2016 in timp ce cheltuielile in exploatare, neafectate de penalitati, au scazut cu 19% fata de aceeasi perioada“, mai arata sursa citata.

Articole similare

Ad