Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FAN Courier introduce plata cu cardul la livrare in sistem multi-banking

FAN Courier, liderul pietei locale de curierat, este prima companie de curierat din Romania care introduce plata cu cardul la livrare in sistem multi-banking. Incepand din aceasta saptamana, clientii companiei , persoane fizice sau juridice, pot achita contravaloarea transportului folosind un card emis de una dintre bancile active in Romania, in timp ce plata electronica a rambursului va fi implementata in perioada imediat urmatoare.
 

Programul de plata electronic va fi implementat in doua etape. Prima a debutat in Bucuresti si le ofera clientilor posibilitatea de a achita doar contravaloarea serviciului de transport pe baza uneo solicitari in acest sens. Ulterior, pe masura ce va creste numarul comerciantilor parteneri FAN Courier ce vor agrea si incasarea contravalorii produselor comercializate, curierii vor putea incasa prin POS Mobil si rambursul. In acest sens, clientul expeditor va trebui sa aleaga optiunea de plata cu cardul, rambursarea banilor in cont fiind conditionata de acordul expeditorului in acest sens, prin semnarea unui act aditional cu FAN Courier si a unuia cu banca partenera. Solutia de plati mobile dedicata FAN Courier a fost proiectata, dezvoltata si implementata de SymphoPay. „Plata cu cardul este rezultatul unui efort colectiv de peste 2 ani si, totodata, este raspunsul nostru la cererile clientilor exprimate in ultima perioada. Suntem convinsi ca va fi o solutie acceptata rapid atat de comerciantii parteneri cat si de o buna parte a celor cateva zeci de mii de clienti cu care relationam constant, pe parcursul anului”, a declarat Felix Patrascanu, Managing Partner FAN Courier.
Spre deosebire de alte solutii existente in piata, FAN Courier este prima companie de curierat care introduce plata cu cardul la livrare pentru orice banca acceptatoare. Astfel, comerciantii si partenerii FAN Courier, care vor accepta aceasta modalitate de incasare a rambursurilor, vor putea sa foloseasca un flux direct de decontare in bancile care vor intra in parteneriat, beneficiind astfel de flexibilitate si control in gestionarea intregului proces. Primul partener in acest sens este Banca Transilvania, intersectarea portofoliului comun de clienti atat din mediul online cat si fizic realizand o sinergie optima pentru acest proiect.
Noul sistem prezinta si avantajul ca plata prin card nu genereaza clientului costuri suplimentare mai mari decat cele pe care le are la orice alta tranzactie prin intermediul bancii cu care lucreaza.
„Este cea mai moderna si transparenta solutie de achitare a contravalorii serviciilor noastre si a produselor achizitionate, este un castig pentru toate partile implicate. Serviciul de livrare va deveni mai eficient, timpul alocat predarii expeditiei se va reduce semnificativ, comerciantii isi vor recupera contravaloarea produselor comercializate mai rapid iar curierii nostri vor fi mai putin expusi riscurilor generate de manipularea unor sume mari de bani”, a adaugat Felix Patrascanu. In prezent, 86% dintre livrari se achita cash, curierii ruland zilnic cu sume impresionante de bani.

Articole similare

Ad