Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault Trafic SpaceClass, un van exclusivist

Renault Trafic SpaceClass este noul van focusat pe confort, destinat clientilor cu pretentii. Prin acest nou vehicule, Renault targeteaza un nou segment, transportul de pasageri. Vehiculul va fi lansat pe principalele piete europene la finalul acestui an, in octombrie.
Asa cum ii spune si numele, noul SpaceClass este proiectat pentru a oferi pasagerilor maximum de confort si spatiu, in acelasi timp cu un layout modular al scaunelor pe randul doi si trei, producatorul afirmand ca sunt disponibile peste 50 de configuratii diferite ale scaunelor, un nivel de versatilitate unic in segment.
 

La exterior, noul SpaceClass este colorat intr-o nuanta eleganta de negru-gri, care se numeste Comet Grey, are faruri LED si jante din aliaj de 17 inchi, in timp ce logourile SpaceClass sunt prezente pe aripile laterale.
Interiorul poate acomoda pana la 9 pasageri si pastreaza eleganta specifica exteriorului, cu o nuanta inchisa de carbon in cabina, tapiterie din piele, volan imbracat in piele cu insertii de crom satinat. Disponibil in doua variante de lungime, L1 si L2, SpaceClass beneficiaza de spatiu generos pentru pasageri, cu o deschidere larga a portierei laterale si functia „easy-entry“ pentru o accesibilitate excelenta. Cand toate scaunele sunt pliate, vehiculul are un spatiu maxim de 6m3 in varianta L2. In ceea ce priveste confortul, Trafic SpaceClass a fost proiectat sa ofere un maxim de diversitate, fie ca este o calatorie de afaceri sau una de relaxare. Panoul de bord beneficiaza de doua sisteme multimedia – Media Nav Evolution si intuitive R-LINK Evolution, accesibile prin intermediul ecranului de 7 inchi incorporat.
Renault Trafic SpaceClass si-a facut aparitia pe covorul rosu la cea de-a 70-a editie a Festivalului de Film International de la Cannes, urmand a fi lansat in Europa in luna octombrie.

Articole similare

Ad