Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Scania Growth Capital investeste in digitalizare

Scania Growth Capital, fondul de capital de risc al Scania, investeste o suma cu 7 cifre (in euro) in compania sennder din Berlin, o companie in dezvoltare care ofera solutii software care digitalizeaza procesele de expeditii, astfel incat sa creasca eficienta activitatii si sa scada costurile.
Cu solutiile digitale oferite de sennder, business-urile actuale de expeditii care depind de hartii si de manevrarea manuala a acestora trec la un alt nivel de automatizare, transparenta si eficienta. Solutia se bazeaza pe platforma software care ofera vizibilitate in timp real asupra preturilor, urmaririi marfurilor, rapoarte customizate si alerte automate prin intermediul integrarii API cu furnizorul de transport si sistemele curente ale cumparatorului.
 

Acesta cuprinde aplicatii mobile pentru soferi, instrumente de management al flotei pentru directorii de transport si solutii de management al logisticii pentru expeditori. "Digitalizarea este unul din factorii cheie de schimbare in ecosistemul de management si transport. Investitia in sennder este aliniata cu directiile noastre strategice si cu eforturile de a sprijini clientii in digitalizarea afacerii si a operatiunilor", afirma Daniel Wedberg, seful departamentului de management corporativ si de risc al Scania.
"sennder a reusit sa dezvolte si sa securizeze contracte pe termen lung cu unii din cei mai exigenti cumparatori de servicii logistice din Europa. Prin utilizarea tehnologiei, sennder creste semnificativ serviciile pentru clienti, reducand in acelasi timp costurile pentru toate partile implicate", a spus Christian Zeuchner, partener la societatea de administrare a Scania Growth Capital.

Articole similare

Ad