Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Heisterkamp Transportation Solutions isi echipeaza flota de 750 de camioane cu solutiile Transics

Heisterkamp Transportation Solutions, o compania olandeza specializata in camioane care este activa in intreaga Europa, a utilizat solutii pentru managementul flotei (fleet management solutions – FMS) inca din 2006. Compania a semnat un contract pe patru ani pentru utilizarea solutiilor Transics pentru managemenul flotei iar pana la finalul acestui an, toate cele 750 de camioane pentru sarcini grele vor fi echipate cu noul computer de bord TX-SKY de la Transics.
 

Compania a identificat o cerere tot mai mare din partea propriilor soferi pentru inregistrarea activitatilor din afara cabinei, mai ales la finalizarea comenzilor. Acestia aveau, de asemenea, nevoie de un calcul avansat al timpului de sosire estimat, inclusiv timpul pentru condus si timpul de odihna. Asadar, Heisterkamp a decis sa isi integreze solutia existenta in solutia FMS avansata de la Transics. Intreaga sa flota va fi echipata cu computere de bord TX-SKY. Suplimentar, soferii sai vor utiliza aplicatia TX-FLEX pe smartphone-uri. Utilizand aceasta aplicatie, soferul poate finaliza activitati specifice din afara cabinei, precum scanarea de coduri de bare, incarcarea de imagini, adaugarea de comentarii din partea clientilor si informatii privind paletii sau raportarea de probleme. Astfel, acesta isi poate finaliza comanda in mod direct la punctul de livrare. Datele sunt sincronizate prin Bluetooth cu TX-SKY. De asemenea, toate datele relevante sunt, transmise catre biroul administrativ prin software-ul pentru birou administrativ TX-CONNECT de la Transics, care permite ca dispecerii sa monitorizeze toate datele pentru vehicule si soferi de pe un singur ecran.
Heisterkamp este activa in sapte orase din Europa, inclusiv un sediu in Romania, la Cluj. Asadar, noul contract pe termen lung cu Heisterkamp este o dovada in plus a capacitatilor Transics de a sprijini in mod eficient piata de transport din Romania. „Industria de transport romana este cunoscuta pentru perspectiva sa moderna si orientata spre viitor. Mai ales in aceasta piata, vedem o cerere semnificativa pentru solutii inovatoare. De exemplu, companiile doresc sa imbunatateasca siguranta si timpul de activitate al flotelor. Impreuna cu Heisterkamp, noi discutam integrarea solutiilor noastre de diagnoza de la distanta ca un pas secundar,” a declarat Ingo De Schrijver, Lider Vanzari regionale si operatiuni pentru Europa de Nord si CEE in cadrul Transics.
Solutia pentru diagnoza de la distanta de la Transics, TX-DIAGNOSTIX, este prima platforma din Europa pentru diagnoza de la distanta care accepta mai multe marci de vehicule comerciale si care este incorporata in FMS. Asadar, dispecerii de marfa nu mai trebuie sa lucreze cu diferite sisteme de diagnoza de la distanta de la diversi producatori de camioane. Solutia de diagnoza de la distanta de la Transics ajuta la cresterea timpului de activitate al vehiculelor, prin evitarea defectiunilor de sistem si optimizarea programului de service al vehiculelor.

Articole similare

Ad