Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

La 10 ani de existenta, BearingPoint Romania anunta planuri mari de crestere

Cu prilejul aniversarii celor 10 ani de existenta, BearingPoint Romania anunta cresterea numarului de angajati la 1.000 in urmatorii ani si concentrarea eforturilor asupra inovatiei si a investitiei in dezvoltarea echipelor.
BearingPoint Romania si-a inceput activitatea avand ca punct central al activitatii sale implementarea de solutii SAP in departamente de logistica si in lanturi de aprovizionare, precum si in sectorul de vanzari si distributie si in domeniul financiar, pentru clienti din strainatate.
 

Pe masura ce rolul tehnologiei a devenit din ce in ce mai semnificativ la nivel mondial, BearingPoint Romania si-a largit orizontul profesional, nu doar cu privire la gama de activitati prestate pentru clienti si parteneri, ci si din punct de vedere al dezvoltarii profesionale a angajatilor odata cu evolutia sa in domeniul inovatiei.
In Romania, compania recruteaza consultanti specializati, atat in tehnologiile traditionale (JAVA, C#, JavaScript), cat si in tehnologii inovative, pentru IoT, dezvoltarea aplicatiilor hibride, cloud, baze de date in-memory etc. Media angajarilor lunare in 2017 este de peste 20 de persoane, ceea ce inseamna o crestere interanuala de 50%. BearingPoint Romania investeste constant in dezvoltarea si instruirea profesionala a angajatilor si adera la obiectivul de a promova si spori diversitatea, intrucat circa 52% din numarul total al angajatilor sunt femei. BearingPoint Romania a participat in 2017 la competitia de start-up-uri «Be an Innovator», sustinand studenti in transpunerea ideilor digitale in practica si in prezentarea acestora la competitia.

Articole similare

Ad