Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cablul inteligent de incarcare ce asigura facturarea corecta

In cazul flotelor comerciale, atat alimentarea autovehiculelor cu motoare cu combustie, cat si incarcarea vehiculelor electrice si hibride trebuie sa fie inregistrate si tarifate corect. Pentru a se putea asigura acest lucru, nu numai la punctele de incarcare publice, ci si acasa sau la locul de munca, DKV MOBILITY SERVICES Group, impreuna cu companiile sale DKV si NOVOFLEET, va colabora in viitor cu expertii Ubitricity pentru infrastructura de tarifare si facturare.
 

Furnizorul de servicii de mobilitate se va baza, printre altele, pe cablul inteligent de incarcare Ubitricity cu un contor electric mobil integrat. Acesta inregistreaza toate tranzactiile de incarcare la standardele impuse de legea germana (Eichrecht) si transfera datele prin reteaua mobila catre un sistem de facturare. „Cablul inteligent de incarcare Ubitricity completeaza perfect cardurile noastre hibride DKV CARD +CHARGE si NOVOFLEET Card +CHARGE. Cu gama noastra de carduri, clientii au in prezent acces la aproximativ 5.500 de puncte de incarcare din Germania, care pot fi utilizate de orice vehicul. Colaborarea cu Ubitricity va permite companiilor DKV si NOVOFLEET sa inregistreze si sa factureze corect si sa respecte standardele impuse de legea germana.”, a declarat Sven Mehringer, Director of Fuel/Vehicle Services la DKV.
Ubitricity ofera, de asemenea, un portofoliu amplu, astfel incat sa fie asigurata infrastructura de incarcare adecvata. Incarcarea la locul de munca poate fi alocata exact vehiculului respectiv. Incarcarea masinilor electrice la domiciliu se face prin asa numita compensare energetica  in cele mai multe regiuni de retea din Germania, unde au fost semnate acorduri in acest sens (de ex. suma pentru incarcare este dedusa din factura de electricitate a posesorului masinii.)

Articole similare

Ad