Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CHEP sustine formarea viitorilor profesionisti

CHEP, furnizor de servicii de inchiriere a paletilor, a sustinut  workshop-uri de logistica si vanzari, in cadrul primei editii a SUMMER’S COOL, scoala de vara organizata pentru tinerii care doresc sa-si descopere si sa-si puna in practica talentul in diverse arii de business.
SUMMER’S COOL s-a derulat intre 26 iunie si 1 iulie 2017 la Impact Hub, Bucuresti, ca parte din „Alliance for YOUth“, program european de combatere a somajului in randul tinerilor initiat de Nestlé, cunoscut in Romania pentru cele peste 15.500 de joburi oferite permanent, 644 de stagii de practica platita si 225 de evenimente de dezvoltare personala si profesionala, in peste trei ani de activitate.
 

„Parteneriatul Nestlé cu CHEP, demarat in supply chain in 2013, s-a extins prin aderarea companiei noastre la “Alliance for YOUth”, pe plan european si in Romania, inca de la lansare. Ne onoreaza sansa de a sta, alaturi de ceilalti membri ai aliantei, fata in fata cu viitorii profesionisti de top si ca ne putem aduce contributia la formarea si la dezvoltarea unor competente esentiale pentru ei, pe o piata a muncii tot mai dificila. Sectorul logistic are nevoie de buni profesionisti”, a declarat Gabriel Andronescu, Country General Manager CHEP Romania.
SUMMER’S COOL a facilitat intalnirea a 20 de studenti si masteranzi romani de top din Bucuresti, Viena si Manchester cu experti din 7 companii membre ale „Alliance for YOUth”.
Profesionisti din Nestlé, CHEP, Catalyst, EY, FM Logistic, g7 si Nielsen au prezentat cele mai bune practici din diferite domenii de business, printr-o abordare practica si interactiva.
Curricula scolii de vara s-a derulat pe parcursul a sase zile cu tematici distincte, care au construit o imagine de ansamblu asupra domeniilor de interes pentru participanti: logistica, project management, vanzari, marketing, trade marketing, marketing digital, financiar si leadership.
„Alliance for YOUth”, program lansat de Nestlé in 2014, are ca principal obiectiv dezvoltarea unor serii de initiative profesionale, pentru a oferi tinerilor experienta de munca semnificativa si stagii de pregatire. Companiile care fac parte din program isi mobilizeaza, de asemenea, angajatii pentru a iesi in comunitate si a-i ajuta pe tineri sa se pregateasca pentru locul de munca, prin oferirea de sfaturi practice, informatii cu privire la CV si pregatire pentru interviul de angajare. Partenerii „Alliance for YOUth” sunt membri activi ai Aliantei Europene pentru Ucenicie a Comisiei Europene, promovand programele de ucenicie si stagiu din pozitia de ambasadori activi ai formarii vocationale in Europa.

Articole similare

Ad