Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kamaz are primele doua locuri si se bate si pentru al treilea

Raliul Drumul Matasii se apropie de final, iar dupa 11 etape Dmitry Sotnikov (Kamaz) isi pastreaza pozitia de lider in clasamentul general, pe care a obtinut-o in urma victoriei din etapa a cincea. De atunci acesta a mai fost invingator in alte doua zile, iar ceilalti piloti ai echipei ruse au obtinut si ei rezultate foarte bune, ceea ce face ca Anton Shibalov sa fie al doilea in clasamentul general, la 14'54" de lider, iar Airat Mardeev, al patrulea, la 31'59", la mare lupta cu Martin Kolomy (Tatra Buggyra Racing), al treilea dupa 11 etape, la 29'23" de Sotnikov. Nikolaev pierduse oricum lupta inca etapa a treia, cand o problema la axul cardanic l-a costat doua ore, si acum se afla pe locul al saselea, dar la peste doua ore de primul clasat.
 

Astfel, cu putin inainte de incheierea competitiei, lupta pentru podium pare a se da doar intre primii patru, Arthur Ardavichus (Astana Motorsport De Rooy Iveco), al cincilea in clasamentul general, fiind si el la aproape doua ore distanta de primul clasat.
Sotnikov are la activ trei victorii de etapa, la fel ca Martin Kolomy, dar o prezenta mai constanta in fruntea clasamentului in celelalte etape si mai putine incidente pe traseu, Nikolaev are si el doua victorii, iar Mardeev, Maarten van den Brink (Mammoet Rallysport Renault) si Siarhei Viazovich (MAZ), cate una.

Articole similare

Ad