Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pall-Ex a inaugurat un nou terminal de cross dock la Bucuresti

Pall-Ex a celebrat inaugurarea oficiala a noul terminal de cross dock de la Bucuresti la data de 13 iulie 2017. Depozitul are 2.100 m2 la care se adauga inca o suprafata de 1.500 m2, sub copertina. Aici se pot transborda cu usurinta volume aditionale de marfa.
Facilitatile oferite de noua locatie ajuta reteaua sa isi creasca viteza operatiunilor si capacitatea de transbordare. Designul noului Hub a fost proiectat pornind de la experienta anilor de operare si a fost realizat pentru a asigura eficienta maxima. Daca pana in prezent s-a lucrat cu cinci echipamente – stivuitoare tip TFG 316 Jungheinrich si un numar mediu zilnic de 650 de paleti, odata cu deschiderea Hubului de Sud, capacitatea de transbordare poate creste cu usurinta la 1.000 de paleti zilnic, in timp ce se pot incarca si descarca simultan 16 camioane.
 

De-a lungul celor cinci ani de existenta, compania a crescut, s-a dezvoltat, intrand foarte repede in liga marilor jucatori pe piata serviciilor de transport expres de marfuri paletizate. Prin intermediul retelei, marfa transportata poate beneficia de asigurare de pana la 15.000 de Euro pe palet, fara costuri suplimentare pentru client. „Constructia noului terminal cross-dock a facut parte din strategia de dezvoltare fiind un proiect major ce a fost finalizat cu succes. Atitudinea si toate proiectele noastre sunt orientate strategic catre a oferi clientilor o experienta imbunatatita a solutiilor Pall-Ex si un last mile experience. Planul de investitii continua, avem in vedere deschiderea de alte doua noi huburi, in timp ce operational, focusul este pe mentinerea calitatii si cresterea notorietatii brandului, introducerea de servicii noi pentru retaileri si producatori. De asemena, Pall-Ex sustine inovatia si digitalizarea, prin introducerea unor softuri care permit o vizibilitate crescuta a etapelor din serviciul oferit si a partidelor de marfa. Acestea sunt motive relevante pentru care beneficiem de aprecierile pozitive ale partenerilor si ale pietei. Pall-Ex mizeaza in viitor pe o crestere stabila, extinderea suprafetei de depozitare, marirea portofoliului de clienti si investitii in programe de perfectionare ale angajatilor“, a spus Danor Ionescu, CEO Pall-Ex.

Articole similare

Ad