Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ELKO Romania lanseaza seria de Switch-uri Allied Telesis x550

ELKO Romania, anunta lansarea unei noi game de switch-uri stivuibile Allied Telesis, Seria x550, cu avantajul migrarii flexibile la standardul 10 Gigabit Ethernet.
Multe companii de nivel mediu s-au aflat in imposibilitatea de a adopta pe scara larga aceasta tehnologie din cauza costurilor, a densitatii reduse de porturi si a consumului ridicat de energie.
 

Allied Telesis adreseaza aceste probleme si furnizeaza o solutie de tranzitie usoara la aplicatiile 10G, cu o familie de produse ce ofera densitate de porturi si configuratii media flexibile, totul impachetat intr-o forma fizica ce permite alaturarea a doua echipamente intr-o singura unitate, iar utilizatorul poate sa aleaga viteza si tipul conexiunii pentru stiva: fibra optica 40G, fibra optica 10G sau cupru 10G. Daca opteaza pentru o conexiune cupru 10G, pentru interconectare pot fi folosite cabluri standard Cat.6A drept cabluri de stivuire, reducand considerabil costurile de conectivitate. Platforma x550 ofera conectivitate in stiva pentru pana la patru unitati, iar switch-urile din stiva pot fi conectate la distante semnificative prin conexiuni de fibra optica.
Pe langa furnizarea unei solutii de agregare flexibile si performante, modelul x550-18XSPQ este o solutie pentru implementarea retelelor wireless 802.11ac Wave2. Combinatia dintre suportul PoE+, puterea de pana la 30W per port si capabilitatea 2.5G NBASE-T faciliteaza conectivitatea usoara, cu latime de banda maxima pentru cele mai noi Access Point-uri de mare viteza.
Prevazute cu AlliedWare Plus si Autonomous Management Framework™ (AMF), switch-urile x550 permit organizatiilor sa construiasca retele 10 Gigabit extrem de rezistente si sigure, care pot fi administrate usor si operate eficient, cu un cost total redus. Solutiile se afla in portofoliul ELKO Romania, fiind disponibile la comanda incepand cu acest trimestru.

Articole similare

Ad