Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

H.Essers isi extinde depozitul de la Bucuresti cu 10.000 m2

Prestatorul de servicii logistice si transport H.Essers anunta extinderea depozitului de 33.000 m2 din apropierea Capitalei cu inca 10.000 m2, pentru produse farmaceutice si bunuri periculoase. Odata cu aceasta investitie de 7 milioane de euro se vor crea, pe viitor, 285 de locuri de munca suplimentare fata de cei 180 de angajati din prezent. In aceasta locatie H.Essers a mai achizitionat si 150.000 m2 de teren in vederea cresterii sale viitoare.
 

Noul depozit de la Bucuresti, a carei finisare este prevazuta pentru finele lui octombrie 2017, se construieste conform celor mai stricte norme de siguranta. Astfel, depozitul nu numai ca este rezistent la cutremure, ci si spatiul suplimentar de 5.000 m2 conform Seveso este dotat cu sprinklere cu spuma. In plus, aceasta locatie are la dispozitie in mod permanent o echipa specializata de pompieri pentru interventii la fata locului.
Locati de la Bucuresti, care se intinde pe o suprafata totala de 260.000 m2, functioneaza ca al doilea birou principal care continua  simplificarea si integrarea planurilor strategice referitoare la Europa de Est, functionand totodata ca si hub pentru Europa Centrala si Turcia.

Articole similare

Ad