Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Protocol de colaborare intre ASF si Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) si Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare (AURSF) au incheiat un protocol de colaborare in vederea promovarii de proiecte si de programe educationale, precum si de actiuni cu scopuri educative.
Rolul incheierii acestui parteneriat este acela de a creste nivelul de educatie financiara din Romania, de constientizare si de informare a populatiei cu privire la serviciile financiare, dar si de imbunatatire a gradului de incluziune financiara.  
 

Conform prevederilor protocolului, specialistii din ASF si AURSF se vor implica in identificarea celor mai bune practici si solutii pentru protectia consumatorilor de servicii financiare non-bancare, precum si in gasirea modalitatilor de implementare pe plan local a celor mai bune practici ce reies din transpunerea reglementarilor europene. In plus, se vor desfasura activitati educationale, de informare si/sau de constientizare cu privire la solutionarea alternativa a litigiilor, un instrument dedicat consumatorilor de produse si servicii financiare non-bancare.

Articole similare

Ad