Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Raben se indreapta catre Est – lansarea noii companii Raben East

In iulie, Raben Group a luat decizia de a lansa compania Raben East sp. z o.o. Noua afacere ofera servicii de transport rutier international, inclusiv legaturi regulate in tari precum Rusia, Turcia si Kazahstan. Compania va functiona sub forma unei entitati independente utilizand solutiile Grupului disponibile in Europa.
Urmarind tendintele de pe piata de logistica si de pe piata industriala, se poate observa interesul tot mai mare pentru regiunea estica.
 

Nevoile clientilor occidentali sunt in continua crestere si acestia sunt din ce in ce mai avizi de contactul cu noile piete care se gasesc in est. Cu toate acestea, transportul si logistica la est de granita poloneza sunt semnificativ diferite de modalitatea in care functioneaza afacerile europene. Acestea necesita o flexibilitate mult mai ridicata, precum si competente diferite, dar si o cunoastere aprofundata a procedurilor vamale si a specificului acelei piete. „Cu mai mult de 12 ani in urma, noile state membre ale Uniunii Europene se luptau cu aceleasi proceduri ca si tarile de astazi din est. Cu toate acestea, cu timpul, aceste cunostinte profesionale au disparut, deoarece Uniunea Europeana nu are loc acum pentru formalitati vamale complicate“, a spus Bart?omiej ?api?ski, managing director al Raben East – „De aceea am decis sa dedicam o unitate de business care se va specializa in servirea acelor piete in timp ce acumuleaza si toate competentele necesare, ceea ce va completa portofoliul Grupului Raben in termeni de transport rutier.”
Sediul Raben East se afla in Robakowo, langa Pozna?, iar principalele locatii sunt in Grodzisk si in Gliwice. Raben East completeaza portofoliul Raben Group cu servicii de transport rutier international, inclusiv legaturi regulate in tarile est-europene. Portofoliul include, de asemenea, servicii in relatie cu Agentia Vamala, precum si consultanta cu privire la transportul catre pietele din est. Distributia si consolidarea transporturilor utilizeaza reteaua Grupului in intreaga Europa. Compania va servi tari precum: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Irak, Kazahstan, Kargazstan, Moldova, Mongolia, Rusia, Tadjikistan, Turkmenistan, Turcia, Ucraina si Uzbekistan. „Multumita legaturilor regulate cu pietele de estice, Raben East este adaptat nevoilor a doua grupuri de clienti. Primul ii include pe aceia care doresc sa-si sistematizeze livrarile catre clientii lor din est, iar al doilea sunt cei care cauta noi piete de desfacere si sunt abia la inceputul tranzactionarii in aceasta zona.”, a explicat Bart?omiej ?api?ski.
Pentru a raspunde asteptarilor clientilor, Raben East a stabilit relatii cu partenerii de pe pietele din est. Acestia sunt reprezentati de entitati specializate, cu experienta, care beneficiaza de cunostinte aprofundate privind pietele locale si care sunt lideri de piata, mentinand in acelasi timp standardul european ridicat de servicii pentru clienti.

Articole similare

Ad