Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Quehenberger are cea mai mare crestere a cifrei de afaceri

Cea mai mare crestere a cifrei de afaceri anul trecut a fost inregistrata de Quehenberger Logistics, care a ajuns de la 26,3 milioane de euro la 46,3 milioane de euro. Daca pana acum activitatea companiei era in principal de transport, de anul trecut a inceput sa activeze mai mult pe piata de logistica, iar anul acesta a ajuns sa opereze in peste 100.000 m2 spatii de depozitare in tara. Astfel, compania a intrat in topul operatorilor de logistica din Romania direct pe locul opt. Aceasta este, de altfel si compania de logistica cu cea mai mare flota din Top, de 319 vehicule, urmata de European Logistics cu 199 camioane si Transmec cu 168 de unitati.
 

A doua crestere a cifrei de afaceri a fost inregistrata de Gopet Romania, care a ajuns la 46,3 milioane de euro, cu 8,4 milioane de euro mai mult decat anul trecut. Iar in topul final ocupa locul sapte.
Cresteri de circa cinci milioane de euro a cifrei de afaceri au inregistrat DSV Solutions si DHL Logistics, care au ajuns anul trecut la 49,8 milioane de euro si, respectiv, 27,2 milioane de euro.
Desi Havi Logistics ocupa un loc fruntas in acest top, compania a inregistrat anul trecut si cea mai mare scadere a cifrei de afaceri fata de 2015, respectiv de 62,7 de milioane de euro. A doua mare scadere a cifrei de afaceri a fost inregistrata de Kuehne+Nagel SRL, care a ajuns la 39,3 de milioane de euro, cu 5,9 milioane de euro mai putin decat in 2015, cifra ce o coboara de pe locul cinci ocupat anul trecut pe locul noua.
Tot o scadere a inregistrat si OTZ Central, de cinci milioane de euro, ajungand la o cifra de afaceri de 9,2 milioane de euro, ceea ce a coborat compania de pe locul 21, ocupat in 2015, pe 33 anul trecut.

Articole similare

Ad