Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Vanzarile Coca-Cola HBC Romania au crescut cu 5%

In cel mai recent raport financiar publicat, Coca-Cola HBC Romania a anuntat o crestere a vanzarilor cu 5% in primul semestru al acestui an, comparativ cu perioada similara a anului precedent, mentinand astfel tendinta de crestere pe ultimele 10 trimestre consecutive. Bauturile carbogazoase au inregistrat o crestere tot de aproximativ 5%, determinata de lansarea Coca-Cola Lime si de noua formula a Coca-Cola Zero. Vanzarile de apa au crescut cu aproximativ 2%, iar cele pentru ceaiul rece cu aproximativ 9%, ajutat de lansarea unui nou gust.
 

In iulie 2017, Coca-Cola HBC Romania a inaugurat investitia de 7 milioane de euro realizata intr-o linie de productie de mare viteza pentru imbutelierea dozelor, in fabrica de la Timisoara, cu o capacitate maxima de productie de 90.000 doze/ora.
In tarile emergente, compania si-a continuat tendinta pozitiva, inregistrand o crestere de 1,9% in prima jumatate a lui 2017, determinata in principal de Ucraina, Romania si Serbia.
Conform raportului, bauturile carbogazoase au inregistrat o crestere cu 1,8% in prima jumatate a lui 2017, dupa o crestere cu 0,9% in perioada anterioara. Performantele bune din majoritatea pietelor, in special cele din Ucraina, Romania, Republica Ceha, Ungaria si Irlanda, au compensat scaderile din Italia si Nigeria. De asemenea, ceaiul rece a scazut in acest prim trimestru cu 6,4%, declinul fiind determinat de Rusia si Elvetia, pe cand in Romania, Ungaria si Bulgaria s-au inregistrat rezultate pozitive.

Articole similare

Ad