Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FM Logistic a semnat noi contracte in India

Inca din 2016, cand a achizitionat compania Spear Logistics, unul din jucatorii cheie de pe piata logistica din India, FM Logistic Group continua succesul acestei aliante strategice  prin semnarea a doua noi contracte cu International Tractors Limited (Sonalika Tractors) si Alfa Laval (India) Limited.  
Tractors Limited (Sonalika Tractors) este al treilea cel mai mare producator de tractoare, prezent in 100 de tari, pentru logistica pieselor de schimb in cadrul depozitului din Hoshiarpur, in nordul statului Punjab.
 

Alfa Laval (India) Limited, subsidiara  companiei Alfa Laval AB este lider mondial in domeniul a trei tehnologii cheie – transferul termic, separarea si transferul fluidelor, pentru servicii de stocare in depozitul din Chakan, locat la 150 km de Bombay, in partea de est.
Pe parcursul a 50 de ani, FM Logistic a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori logistici internationali care ofera solutii logistice pentru optimizarea operatiunilor din cadrul lantului global de aprovizionare, de la depozitare si distributie pana la co-packing si Supply Chain Management.
FM Logistic opereaza in 6 sectoare principale – alimentar, retail, industria  bunurilor de uz casnic si ingrijire personala, cosmetic/produse de lux, farmaceutic, produse industriale si electronice, este prezenta pe trei continente, in 5 regiuni (Europa de Vest, Europa Centrala, Europa de Est, Asia si America Latina), are 23.300 angajati si o cifra de afaceri de peste 1 miliard euro realizata in proportie de 63% in afara Frantei, dovada ca aspectul international al companiei este mai mult decat o realitate, este un avantaj major.
Planul de dezvoltare FM Logistic se bazeaza pe langa expansiunea geografica si pe inovatie, aceasta realizandu-se in conformitate cu normele pentru protejarea mediului. FM Logistic este pionier in crearea unor solutii logistice inovatoare (AGV, drone, roboti), fiind una dintre companiile care au implementat “pooling-ul” o solutie inovatoare de consolidare a marfurilor de acelasi profil si ale carei rezultate au fost recunoscute, aducand numeroase premii de-a lungul anilor (premiata la SITL – targul international de servicii de logistica si transport) sau crearea Collaborative Routing Centres (CRC®) in 2015.
Avand in vedere tendintele de consum, in 2015 FM Logistic a dezvoltat solutia CityLogin – solutie ecologica de distributie in interiorul oraselor in conformitate cu solicitarile de sustenabilitate la nivel European, implementata initial in Roma, apoi in Madrid si Paris, si in curand Milano, Varsovia si Moscova.

Articole similare

Ad