Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dacia lanseaza un Duster nou-nout

Dacia va lansa pe 12 septembrie, la Frankfurt Motor Show, in cadrul unei conferinte de presa care va putea fi urmarita live si pe groupe.renault.com, de la ora locala 11.10, un Duster complet nou, mai versatil ca oricand, mai atractiv si mai confortabil, cu un design exterior care-i sporeste atractivitatea si senzatia de robustete, toate accentuate de noua culoare, Atacama Orange.
 

In fata grila se extinde spre farurile pozitionate in extremitatea colturilor masinii, astfel incat noul vehicul pare mai lat, farurile au si ele un aspect nou si includ lumini de zi pe LED impartite in trei, iar liniile capotei contribuie si ele la aspectul impunator al noului model.
Pe lateral linia mai inalta a geamului contribuie la crearea impresiei de robustete si protectie oferita pasagerilor, iar parbrizul a fost mutat cu 100 mm mai in fata decat la versiunea anterioara si este dispus mai abrupt, ceea ce face ca interiorul sa fie mai lung si sa para mai spatios.
Iar in partea din spate liniile orizontale si luminile pozitionate in extremitatea colturilor ii subliniaza mai bine aspectul solid, iar dispunerea farurilor specifica Dacia, cu patru patrate rosii, a fost adaptata pentru Duster.
Noul vehicul ofera si un nivel sporit de confort in timpul mersului datorita interiorului complet modificat, cu elemente de calitate mai inalta si cu noi echipamente in dotare.
Duster a fost vandut pana acum in peste un milion de unitati si succesul se asteapta sa continue datorita versiunii lansate in aceasta toamna.

 

transformare noul Duster

Articole similare

Ad