Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kögel livreaza 200 de semiremorci Lightplus catre Lannutti

Furnizorul italian de servicii logistice cu 50 de ani de experienta pe piata, cu sediul in Cuneo si cu depozite totalizand 300.000 mp isi extinde flota de 1.250 de camioane si 2.500 de semiremorci cu 200 de noi vehicule Kögel Lightplus, preferate datorita greutatii proprii reduse – care scade numarul de curse de transport si implicit si amprenta ecologica a transportatorului – gradului ridicat de personalizare si stabilitatii foarte bune. In echiparea standard semiremorca are doar 5.145 kg, dar cu dotari personalizate aceasta valoare poate sa mai scada.
 

Concret, Lannutti a comandat jante si rezervoare de aer din aluminiu si cadre suport pentru acoperis si usi din panouri sandwich foarte usoare, dar extrem de rezistente, cu centru de tip fagure de miere, folosit in industria aerospatiala. La cerere, podeaua a fost pregatita pentru o greutate de 7,2 t pe axa stivuitorului, iar peretele fata, pentru a fi protejat la incarcare/descarcare, este acoperit cu un panou din otel de 5 mm grosime si 200 mm inaltime, prins de podea prin boltare. Partea din spate a semiremorcii este echipata cu tampoane ranforsate din cauciuc, pentru protectie mai buna la impact.
Vehiculele comandate de Lannutti au cadru extern nou Kögel in dotarea standard – si pot primi si cadru exterior perforat VarioFix din otel – si 13 inele de ancorare cu forta de 2,5 t fiecare si sunt certificate DIN EN 12642 Code XL.

Articole similare

Ad