Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fleetboard Drivers’ League 2017 si-a desemnat castigatorii

Intre 1 mai si 31 iulie 2017 a avut loc cea de-a 13-a editie a Fleetboard Drivers` League, la care au participat 25.724 de soferi si 759 de flote din 20 de tari. In Romania, peste 1.000 de soferi si 43 de flote de autocamioane au concurat in cadrul evenimentului.
Podiumul national a fost alcatuit din Cornel Petre, sofer in cadrul companiei Dolo Trans Olimp, cu o nota generala de 10,13, care i-a permis clasarea in top 30 la nivel international, urmat de Adrian Sandor (Ravitex), cu 10,11 puncte, si de Ioan Samir Pana (Dolo Trans Olimp), cu 9,99 puncte.
 

In ceea ce priveste flotele, Dolo Trans Olimp din Pitesti a obtinut locul intai, cu o nota generala de 9,72 puncte, compania timisoreana Ravitex a obtinut locul al doilea, cu un scor mediu de 9,70, urmata de International Alexander din Arad, cu acelasi scor mediu, departajarea fiind determinata de gradul de dificultate a traseului.
Cei mai buni soferi romani vor primi cupoane pentru accesorii Mercedes-Benz. In mod similar, vor fi acordate cupoane pentru servicii post-vanzare in cadrul retelei de parteneri autorizati de service pentru camioane Mercedes-Benz si primelor trei echipe clasate in aceasta editie a Fleetboard Drivers' League.
Cel mai bun sofer la nivel international a fost desemnat Miroslav Císar (Slovacia), care lucreaza pentru compania NAD-RESS si a obtinut un scor final de 10,94 puncte.
Cea mai buna flota la nivel global provine din Asia: compania chineza de transporturi Dongguan Tianyou Services Co. Ltd. s-a clasat pe primul loc in topul international, obtinand un scor mediu de 9,93 puncte.
Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc la finala DTM de la Hockenheimring, ce va avea loc pe 13 octombrie 2017.

Articole similare

Ad