Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Suport Clienti in limba romana de la WebEye pentru plata taxei de drum din Ungaria

WebEye Romania a introdus in mai 2017 serviciul de Suport Clienti pentru plata taxei de drum in Ungaria (e-vinieta), din dorinta de a ajuta companiile de transport sa efectueze corect si rapid toate formalitatile si sa evite, astfel, amenzile. Peste 30.000 de vehicule ale clientilor furnizorului de solutii IT sunt inregistrate la platforma electronica HU-GO pentru achitarea e-vinietei, ceea ce face ca WebEye sa fie cel mai mare operator pe acest segment. E-vinieta din Ungaria poate fi platita in trei moduri: cu ajutorul unitatilor instalate permanent la bordul vehiculelor, cu ajutorul unitatilor mobile (OBU) care functioneaza prin conectare la bricheta masinii si prin cumpararea tichetelor individuale pentru accesul pe anumite sectoare de drum.
 

Noul serviciu de la WebEye ofera asistenta in limba romana pentru inregistrarea pe platforma HU-GO si pentru completarea formularului online pentru plata vinietei, iar o persoana dedicata va fi la dispozitia clientilor care au nelamuriri in privinta achitarii taxei electronice. Este esential de stiut ca aceasta este variabila, depinzand de numarul kilometrilor parcursi de un vehicul in aceasta tara, pe anumite sectoare de drum. In Ungaria sunt peste 6.500 km de autostrazi si drumuri nationale pentru a caror utilizare se plateste taxa de drum in cazul vehiculelor de peste 3,5 t, dar, cu toate ca au trecut mai bine de trei ani de la introducerea e-vinietei, transportatorii au inca multe semne de intrebare in legatura cu aceasta, iar amenzile nu sunt putine. Cele mai dese nereguli care conduc la sanctionarea soferilor sunt lipsa fondurilor suficiente in contul aferent platii taxei HU-GO, declararea incorecta a numarului axelor vehiculului si remorcii si instalarea necorespunzatoare a unitatilor OBU conectate la bricheta masinii.
WebEye Romania ofera, de asemenea, asistenta in cazul in care clientii amendati doresc sa atace decizia autoritatilor maghiare, sfatuindu-i cum sa procedeze.
Acest nou pachet de servicii este destinat atat clientilor companiei, cat si transportatorilor care utilizeaza unitati OBU.

Articole similare

Ad