Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UTA creste siguranta la utilizarea cardurilor de combustibil

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) creste siguranta utilizarii cardurilor de servicii. In scurt timp va exista posibilitatea de a gestiona online limitarile privind utilizarea cardului de combustibil UTA.
Cu ajutorul acestei functii, clientul poate adapta individual diferiti parametri de utilizare a cardului de service conform nevoilor sale. Acesta poate seta cate tranzactii pot fi acceptate pe zi, suma-limita pana la care poate fi efectuata o tranzactie, in ce perioade si in ce tari poate fi folosit cardul. Utilizarea actuala a limitei de credit este prezentata sub forma unui grafic. In cazul epuizarii limitei de credit, clientul UTA va primi o notificare prin e-mail. Toate setarile pot fi efectuate pentru fiecare card de combustibil in parte sau simultan pentru mai multe carduri.
 

„Similar serviciilor de online-banking, si aici limitele pot fi modificate in orice moment fara prea mult efort”, a declarat Volker Huber, CEO UTA.  Portalul online pentru clienti este accesibil non stop.
Printre alte mecanisme de protectie se numara, ca si pana acum, solicitarea codului PIN, controlul tranzactiilor, mesajele de avertizare in cazul unor activitati neobisnuite si blocarea imediata a cardului la prima sesizare privind tentativa de frauda.

Articole similare

Ad