Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

S-a lansat Ford Transit Hibrid Plug-in

Noul Transit Custom Plug-In Hybrid (PHEV, cu incarcare la priza), conceput pentru a imbunatati calitatea aerului ruland in mod complet electric pe majoritatea traseelor urbane, si-a facut debutul in cadrul evenimentului Cenex Low Carbon Vehicle 2017, din Millbrook, Marea Britanie. Ford pregateste 20 de exemplare Transit PHEV pentru proiectul-test din Londra care va incepe la finalul lui 2017 si care va explora modurile in care utilitarele hibride pot contribui la reducerea poluarii aerului si pot imbunatati productivitatea operatorilor in conditii urbane.
 

Programat pentru productia de serie in 2019, Transit Custom PHEV este propulsat de un sistem hibrid anvansat care ofera o autonomie de peste 50 km cu zero emisii si integreaza motorul pe benzina 1,0 EcoBoost ca prelungitor de autonomie, ce incarca acumulatorii. Modelul utilizeaza benzina pentru a atinge o autonomie totala de peste 500 km. Un sistem de propulsie hibrid plug-in permite o capacitate de incarcare superioara a vehiculelor 100% electrice si posibilitatea incarcarii de la orice priza normala.
Pentru a intelege modul in care pot fi maximizate beneficiile utilizarii unor masini electrificate, cele 20 de exemplare vor folosi un sistem telematic avansat care va colecta informatii legate de performantele masinilor in timp real. In plus, vehiculele implicate in test vor utiliza tehnologiile de geolocalizare si geofencing, care sunt capabile sa modifice setarile masinilor in functie de locul in care se afla acestea. Functia ar putea fi utilizata, de exemplu, pentru ca inginerii sa se asigure ca sistemul hibrid este comutat pe modul 100% electric atunci cand masina intra intr-o zona cu emisii reduse obligatorii in centrul orasului.
Pachetul de acumulatori Litiu-Ion are un design compact, este racit cu lichid si este asezat sub podeaua zonei de incarcare, pastrand astfel capacitatea si volumul de incarcare oferite de versiunea standard a lui Transit Custom.

Articole similare

Ad