Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Still „scoate la lumina“ noile stivuitoare din seria OPX

La sfarsitul saptamanii trecute, specialistul in intralogistica Still a organizat la Verona un eveniment-spectacol de prezentare a noilor stivuitoare din seria constructiva OPX. Cu acest prilej, jurnalistii au putut vizita pe de o parte unitatea de productie Still de la Luzzara (Italia), iar pe de alta noul centru de distributie al celui mai mare grup italian din sectorul de discount, EuroSpin, client Still care a efectuat testarea practica, vreme de patru luni, a noului stivuitor multifunctional OPX 20.
 

„Prin intermediul seriei constructive OPX dorim sa furnizam clientilor nostri solutiile optime pentru necesitatile individuale printr-o gama larga de variante de echipamente disponibile ca produse de serie“, a spus Thomas Fischer, director de vanzari, marketing si service (CSO) al Still GmbH. Acesta a fost completat de un membru al conducerii EuroSpin care considera ca, pentru a deveni unul dintre marii jucatori de pe piata europeana, compania italiana trebuie sa isi adapteze gama de produse nu doar la cerintele mereu in schimbare ale pietei, ci si la tendintele curente, verificand in permananta si eficienta procesului logistic. „De ani de zile ne bazam pe competenta Still, deoarece acesta ne furnizeaza mereu solutii de transport corespunzatoare. Cu noul OPX 20 Still ne-a convins inca o data.“
Cele noua stivuitoare si un nou autovehicul tractor prezentate in cadrul evenimentului nu numai ca inlocuiesc seria constructiva existenta, ci o si completeaza cu modele suplimentare. Produse noi sunt de exemplu OPX 25 si OPX 25 Plus cu o capacitate portanta de 2.500 kg, precum si OPX-L 16 cu catarg si brate scurte pentru operarea ergonomica si in cele mai inguste spatii de lucru. Prin intermediul acestei game variate de variante si a numeroaselor caracteristici noi, Still va oferi in viitor clientilor sai solutia potrivita pentru aproape orice tip de utilizare.
Mai multe amanunte puteti afla din numarul urmator al revistei Logistica.

Articole similare

Ad