Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Targ de joburi si cariere la TransLogistica Expo 2017!

Salonul International de Transport si Logistica, cel mai amplu eveniment de profil din regiune, organizeaza in premiera un Targ de Joburi si Cariere, sambata, 14 octombrie, incepand cu ora 10:00, in pavilionul expozitional C5 din Romexpo!
 

Evenimentul isi propune sa-i sprijine atat pe cei care au o meserie, sa-si gaseasca un job, cat si pe cei care doresc sa se specializeze in meserii din transporturi si logistica, sa descopere universitatile si scolile de formare din domeniu! Astfel, in aceeasi zi are loc si traditionala dezbatere Cariere in TransLogistica, la care vor participa cadre didactice universitare (de la Universitatea Politehnica Bucuresti, Academia de Stiinte Economice, Universitatea Tehnica Pitesti, Universitatea Artifex Bucuresti, Universitatea Politehnica Timisoara, Universitatea Ovidius Constanta, Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti), formatori, studenti si angajatori din transporturi, logistica si IT!
Printre scolile de formare care au confirmat prezenta se numara Centrul de pregatire si perfectionare in transporturi rutiere, Fundatia Academia de Transport Intern si International si Centrul National de Calificare si Instruire Feroviara.
Mai sunt asteptati Romfracht Grup, Group Feroviar Roman, Cargo Partner, Delamode Romania, Aquila Transport, EVW Holding, Vetro Design, TransFeroviar Calatori, KLG Romania, DSV Group, Tibbett Logistics, Unicom Group, DB Rail, DHL Romania, Transport Trade Service etc.
Pentru mai multe detalii inscrie-te pe site-ul TransLogistica, scrie la marketing@translogistica.ro sau suna la telefon 0740 227 448.

Articole similare

Ad