Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Portland Trust aniverseaza 20 de ani de activitate

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust si fondul american de investitii Ares Management LP demareaza faza finala a proiectului Oregon Park, cel mai nou parc de birouri dezvoltat in Bucuresti. Evenimentul coincide cu aniversarea a 20 de ani de activitate pe piata imobiliara central si est-europeana a Portland Trust.
 

In octombrie, dezvoltatorul va incepe lucrarile de constructie la cladirea C, cea de-a treia cladire din complexul Oregon Park, proiect multiplu-premiat la nivel international. Cladirea C va dispune de o suprafata neta inchiriabila de 25.000 m2 dispusi pe 6 etaje si va avea o parcare subterana cu doua nivele. Cladirea C va fi construita in oglinda fata de cladirea B si va incheia procesul de dezvoltare a Oregon Park, care astfel va ocupa o suprafata neta inchiriabila de 70.000 m2. Procesul de excavare s-a incheiat iar licitatia pentru contractarea furnizorilor se va termina in curand, finalizarea cladirii C fiind programata pentru sfarsitul lui 2018.
Din 1999, cand si-a inceput activitatea in Romania, joint venture-ul format din Portland Trust si Ares Management a investit aproximativ 400 milioane de euro in dezvoltarea a 306.500 m2 de suprafata inchiriabila, din care, 161.500 m2 sunt inclusi in sase mari proiecte de cladiri de birouri din capitala, iar 145.000 m2 sunt spatii industriale situate in parcul industrial si logistic, Bucharest West, din apropierea Bucurestiului, parc achizitionat de CTP.

Articole similare

Ad