Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

A aparut o noua bursa de transport: we-transport.com

Bursa de transport we-transport.com este operationala din 19 septembrie 2017. In prima etapa au fost deschise sectiunile dedicate transportatorilor de marfa (interni si internationali) si respectiv beneficiarilor serviciilor de transport. Acestia au la dispozitie atat sectiunea de listari clasice, cat si un concept nou de licitatii. Ulterior vor fi adaugate sectiunile pentru transportul de pasageri, tour-operatori si grupuri de turisti. Toti membrii activi we-transport.com, vor beneficia gratuit de acces pe platforma, listarea serviciilor si posibilitatea de a participa la licitatii.
 

Pentru inceput serviciile oferite sunt gratuite, urmand ca pe viitor, pentru sustinerea infrastructurii, sa fie ajustata structura de costuri in functie de necesitati.
Conturile tuturor membrilor sunt private, informatiile publicate in platforma fiind doar cele stipulate in termenii si conditiile de aderare – strict necesare contactarii si comunicarii membrilor. Toate informatiile transmise prin platforma sunt securizate atat pe client, cat si online, prin diverse sisteme de encriptare. Regulamentul de operare al platformei, precum si nivelul de transparenta in cadrul operatiunilor permit identificarea rapida a membrilor de rea-credinta ale caror conturi pot fi temporar dezactivate pana la solutionarea elementelor identificate.

Articole similare

Ad