Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Sprinter va fi lansat in prima jumatate a lui 2018

Noul Sprinter a fost dezvaluit de Mercedes-Benz in cadrul NACV (salonul de Vehicule Comerciale din America de Nord), care are loc in aceste zile in Atlanta. Schita de design indica faptul ca cea mai importanta lansare de piata in sectorul vanurilor in 2018 va impune noi standarde in ceea ce priveste aspectul exterior.
Cu noul look, Sprinter nu iese din tiparele limbajului de design al constructorului german si intruchipeaza opusul acestei filosofii : emotie si inteligenta. In partea frontala, noul van beneficiaza de un design nou al blocurilor optice, care au acum un aspect orizontal si ies in evidenta prin trasaturile clare si, in acelasi timp, sportive.
 

Noile functii cu care va fi dotat Sprinter 2018 vor include sistemele de asistenta la volan si servicii de conectivitate, alaturi de noi functii de telematica, ceea ce inseamna noi valori de eficienta pentru vehicul si flota. Mai mult, spune constructorul, noul Sprinter poate fi adaptat mai precis pentru segmentul de transport individual multumita unei game extinse de variante.
Lansarea pe piata din Europa va avea loc in prima jumatate a lui 2018, urmând ca detaliile sa fie comunicate in urmatoarele luni ale acestui an. „Dorim sa oferim cea mai potrivita solutie de mobilitate pentru fiecare sector si pentru fiecare misiune de transport, iar acesta este tocmai focusul nostru cu generatia viitoare a Sprinter, vazut ca o solutie generala. Este de la sine inteles ca noua editie a vanului nostru iconic poseda atributele clasice de fiabilitate, siguranta si rentabilitate“, a declarat Volker Mornhinweg, seful Mercedes-Benz Vans, in cadrul NACV.

Articole similare

Ad