Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Comertul online din Romania se dezvolta agresiv, incurajand transportul express

Asa cum a aratat Gabriel Sirbu, reprezentantul Trans.eu la Conferinta Anuala a Transportatorilor Express de Marfuri din Romania, piata noastra este foarte competitiva comparativ cu altele din Europa, situatie care se regaseste si la transport express. Piata domestica reincepe sa devina interesanta pentru transportatorii express romani, dar si clientii vestici sunt tot mai deschisi spre noi, deci „ne indreptam intr-o directie buna. Dar trebuie sa fim constienti de riscuri.“
 

Romania are potential si pentru ca oamenii incep sa cumpere tot mai mult online si sa foloseasca serviciile magazinelor de tip Amazon – compania care a deschis piata de e-commerce si a impulsionat dezvoltarea transportului express, pentru ca „promite lucruri si creeaza asteptari tot mai ridicate pentru clienti, care devin tot mai exigenti, astfel ca si cerintele impuse transportatorilor sunt tot mai inalte“.
Tara noastra are un volum de cumparare online care se dezvolta tot mai agresiv, mai ales in orasele mari, si s-a ajuns inclusiv la achizitia din supermarketuri si livrarea produselor acasa, aceasta fiind, de asemenea, o nisa de care transportatorii express pot profita pentru a se dezvolta.

Articole similare

Ad