Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gries Deco castiga Supply Chain Management Award 2017

Distribuitorul de accesorii pentru casa si retailer de mobila, Gries Deco, aflat in spatele brandului Depot, a castigat Premiul pentru Management in Supply Chain, acordat in cadrul conferintei EXCHAiNGE de la Frankfurt. Ceilalti trei finalisti au fost Adidas , Airbus si Covestro, voturile fiind acordate atat de cei prezenti la conferinta, cat si de un juriu format din specialisti din domeniu.
 

Ideea castigatoare porneste de la decizia companiei Gries Deco din ultimii ani de a crea o solutie digitala pentru lantul de aprovizionare care sa consolideze miscarile de marfuri la nivel transfrontalier, garantand controlul deplin al tuturor etapelor importante din lantul valoric. Unul dintre hub-urile primare pentru aceasta solutie este centrul foarte digitalizat al companiei care se ocupa de distributia in Germania, Austria si Elvetia. Solutie cloud transfrontaliera a redus stocurile si costurile de operare si a sporit mult transparenta fluxului de materiale.
„Gries Deco a prezentat o solutie de SC bazata pe cloud care combina automatizarea cu transparenta fluxului de materiale pentru a obtine eficienta de la un capat la celalalt. Dezvoltatorii au recunoscut valoarea lantului digital de aprovizionare ca fiind un factor competitiv si au lucrat pentru a o implementa pe deplin in cadrul companiei, luand la bord proprii angajati si partenerii din lantul de aprovizionare, pentru un efort concertat. Juriul a fost impresionat de solutia neconventionala a companiei Gries Deco pentru ruta de livrare din Asia, prin Germania, spre Elvetia, in ciuda diferitelor sisteme vamale”, a punctat Petra Seebauer, editor al revistei Logistik Heute.

Articole similare

Ad