Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kögel livreaza 100 de semiremorci Cargo Coils cu axe KTA la Friultrasporti

Compania italiana cu sediul în Livorno ofera servicii de transport si logistica pentru hârtie, otel, produse chimice s.a., iar contractele cu producatorii de otel reprezinta peste un sfert din cifra sa de afaceri. Firma acorda o atentie deosebita folosirii feribotului din Italia spre peninsula Iberica, Grecia, Turcia si Balcani, de aceea cele 100 de vehicule Kögel au echipamente RoRo robuste: o bara diagonala de ranforsare între partile laterale si cadrul exterior, doua valve de suctiune, patru perechi de inele de ancorare cu 12.000 kg forta s.a.
 

Cadrul lor din otel este foarte stabil, desi usor, iar Friultrasporti a optat pentru un lagar pentru bobine de 9.000 mm, în locul celui standard de 7.200 mm, astfel ca poate transporta bobine de otel cu diametru de 900-2.100 mm si cu o greutate maxima de 30 t. Pentru ancorarea marfurilor sunt disponibile standard doua perechi de buzunare în lagar, alaturi de o pereche în fata acestuia si o pereche la distanta de circa 2.045 mm si de 13 perechi de inele de ancorare amplasate în cadrul exterior perforat din otel Vario-Fix, astfel încât fixarea încarcaturilor sa fie cât se poate de flexibila. Dintre acestea, cinci perechi au 2.000 kg forta pe fiecare inel si opt perechi au 4.000 kg forta pe inel în jurul centrului de greutate al încarcaturii. Iar lagarul poate fi acoperit rapid si în siguranta.
Friultrasporti a mai optat pentru o acoperire a peretelui fata de 12 mm grosime si 1.250 mm înaltime, pentru tampoane spate ranforsate din otel si alte echipamente care asigura protectia la impact.

Articole similare

Ad