Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

OMV Petrom si Ford Romania isi alatura fortele

OMV Petrom si Ford Romania au semnat un memorandum de intelegere pentru dezvoltarea unui parteneriat strategic. Memorandumul defineste aspectele cooperarii dintre cele doua branduri. Acestea pornesc de la actiuni comerciale comune – cum ar fi alimentarea cu carburanti Petrom a autovehiculelor produse la fabrica Ford din Craiova si vor continua cu analiza nevoilor de mobilitate ale tinerelor familii din Romania, printr-un studiu de piata dedicat. O alta directie de cooperare vizeaza implicarea in initiative comune pentru dezvoltarea invatamantului profesional. O prima activitate comuna a avut deja loc, prin participarea inginerilor Ford la sesiunea dedicata mecanicilor din Tabara Meseriasilor.
 

„Acest memorandum reprezinta punctul de plecare pentru colaborarea viitoare intre Petrom, brandul de incredere al romanilor si Ford, doua branduri importante in peisajul de afaceri romanesc, amandoua activand in industrii cu un impact semnificativ asupra dezvoltarii economice a Romaniei. In cazul Petrom, vorbim de investitii de circa 1 miliard de euro pe an si contributii la bugetul de stat de circa 2 miliarde de euro anual.”, a declarat Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom.
John Oldham, presedintele Ford Romania a declarat: „De la preluarea fabricii, in 2008, Ford a investit peste 1 miliard de euro in operatiunile de productie din Romania, transformand Craiova intr-un centru de productie de prima clasa pentru vehicule si motoare. …Parteneriatul cu OMV Petrom este unul din pasii strategici pe care i-am facut, in contextul dezvoltarii continue a Ford in Craiova si in regiune.”

Articole similare

Ad