Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Goodyear – Intelligent Tire Trial

Goodyear Tire & Rubber Co. isi aplica acum expertiza in serviciile oferite catre flotele de masini electrice semi-autonome. Goodyear a anuntat ca echipeaza Tesloop, un serviciu de mobilitate city-to-city care utilizeaza exclusiv vehiculele Tesla, cu senzori wireless in anvelopele sale pentru a imbunatati managementul anvelopelor si a maximiza timpul de functionare pentru flota sa in crestere.
 

Senzorii wireless ce masoara si inregistreaza in permanenta temperatura si presiunea in anvelope, asociate cu alte date ale vehiculului sunt conectati la algoritmi dintr-un cloud al Goodyear care imbunatatesc operatiunile generale ale flotei si determina cand anvelopele au nevoie de service sau de inlocuire.
Ca parte a programului dezvoltat in parteneriat cu Tesloop, Goodyear isi extinde, de asemenea, solutiile de flota mobila la vehiculele de pasageri, asigurand intretinerea si repararea anvelopelor, in timp ce vehiculele Tesloop se afla la statiile de incarcare, sau in timpul perioadelor de oprire planificate.
Tesloop opereaza cu o flota de masini cu o medie de pana la 17.000 de mile pe vehicul, pe luna. Vehiculul sau cu cel mai inalt kilometraj, un model Tesla S in functiune din 2015, a depasit recent 300.000 mile de serviciu. Goodyear lucreaza cu Tesloop incepand din ianuarie 2017 pentru a studia efectul tehnologiilor autonome asupra anvelopelor.
Efortul companiilor se bazeaza pe comercializarea cu succes a Goodyear Proactive Solutions pentru flotele de camioane, utilizand tehnologia avansata de telematica si tehnologia de predictie, pentru a permite operatorilor de flote sa optimizeze eficienta consumului de combustibil si sa identifice si sa rezolve problemele legate de anvelope inainte ca acestea sa survina.

Articole similare

Ad