Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Peste 600 de reprezentanti ai industriei de transport si logistica participa saptamana viitoare la Gala Tranzit

Pregatirile pentru cea de a sasea editie a Galei de premiere a celor mai eficiente firme de transport si logistica din Romania, organizata de revista Tranzit la Grand Hotel Italia, in Cluj-Napoca, au intrat in linie dreapta.
Printre finalistii competitiei “Cel mai eficient operator de transport cu capital romanesc” se numara Aquila, Dianthus, Dolo Trans, Dunca Expeditii, Fartud, International Alexander, International Lazar Company, Ravitex, Total NSA si Trans Euro Express 94.
 

La categoria operatori de transport cu capital strain concureaza Arcese Logistic, Carrion Expedition, Duvenbeck Logistik, Hoedlmayr Lazar Romania si Logistic E van Wijk.
La sectiunea “Cel mai eficient operator de expeditii/logistica” redactorii revistei Tranzit au analizat cifrele urmatoarelor companii: DHL Logistics, DSV Solutions, Gefco Romania, GebruderWeiss, Gopet Romania, H.Essers, Quehenberger Logistics Rou, Tibbett Logistics, Transmec si Schenker Logistics Romania.
O parte dintre finalisti sunt invitati sa dezbata problemele arzatoare ale companiilor de transport si ale celor de logistica, atat in ceea ce priveste contextul international (pauza de repaus saptamanal de 45 de ore, devenit interzis in cabina camionului nu numai in Belgia si Franta, ci si in Germania si Marea Britanie, situatiile de dumping social in Belgia si Franta, legea Macron si noile conditii de operare in Franta, Pachetul Rutier etc.), cat si cel intern (criza de soferi profesionisti, modificarile legislatiei fiscale, cresterea accizei la combustibili etc.).
De asemenea, reprezentanti ai autoritatilor (Ministerul Transporturilor, ITM, Casa de Pensii) si avocati specializati pe probleme de transport international vor raspunde intrebarilor celor prezenti.
Seara se va incheia cu o cina de gala si doua concerte sustinute de formatiile Voltaj si Ro-Mania.
Evenimentul va fi completat de o expozitie de camioane, vanuri si semiremorci, de la care nu vor lipsi premierele (Iveco va aduce nou Stralis X-Way, cat si un Stralis NP, propulsat de motor pe gaz natural). De asemenea, circa 50 de parteneri sunt pregatiti sa asigure o atmosfera de sarbatoare, pregatind o multime de surprize si standuri demne de o expozitie de clasa.
Pentru ultimele locuri disponibile, va rugam sa ne contactati la telefon 021 777 06 98/99 sau e-mail office@traficmedia.ro. Inscrierile se inchid vineri, 20 octombrie a.c.

Articole similare

Ad