Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transporturi spectaculoase in America folosind trailere Faymonville

Firma de familie Digging & Rigging, infiintata in 1981, este printre cele mai importante din America de Nord in domeniul montajelor de echipamente si instalatii grele si folosirii de macarale profesionale si a achizitionat de curand de la Faymonville 13 noi linii de axe G-SL ModulMAX si PowerMAX, ceea ce marcheaza consolidarea pozitiei ocupate pe piata operatorilor cu echipamente foarte grele.
 

Pentru una dintre misiunile sale, transportul unui generator care cantarea 210.000 de livre (o livra reprezinta 0,453 kg) si avea circa 24 de picioare lungime, 12 picioare latime si 15 picioare inaltime (un picior este echivalentul a 0,3048 m), compania a folosit o combinatie de noua axe cu o platforma foarte joasa. Intr-o prima faza, componenta a fost transportata feroviar de la Wisconsin la Virginia, apoi a fost incarcata pe ModulMAX cu ajutorul unei macarale Liebherr LTM 1250-6.1 si mutata cu 1,2 mile mai incolo, unde a fost descarcata. Pentru a tracta trailerul ModulMAX cu noua axe s-a folosit un camion Kenworth cu patru axe. In total, combinatia a avut 360.000 de livre si o lungime totala de 115 picioare, dar s-a comportat foarte bine chiar si in spatii inguste.
Iar pentru a transporta o componenta lunga de 50 de picioare, cu greutate de 175.000 de livre si diametru de 12' de-a lungul coastei estice a Maryland, Digging & Rigging a folosit 10 axe G-SL ModulMAX si un modul PowerMAX APMC, pentru ca aceasta combinatie sa fie autopropulsata.
Faymonville este singurul producator european din America de Nord care foloseste componente electronice si pneumatice 100% aprobate DOT.

Articole similare

Ad