Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Sprinter pentru pasageri promite eficienta pentru operatori

Mercedes-Benz reinventeaza noul Sprinter, inclusiv in segmentul transportului de calatori. Modelul va fi lansat in premiera mondiala pe 6 februarie 2018, insa la finalul anului trecut au fost prezentate jurnalistilor cateva noutati in cadrul Sprinter Innovation Campus, la Stuttgart.
Transportul al pasagerilor implica grupuri diferite, fiecare cu  cerinte specifice. Operatorii se asteapta la un vehicul sigur, cu ajutorul caruia pot face fata presiunilor costurilor in transportul public si privat de calatori, afirma Mercedes-Benz Vans. Pentru sofer, bonusul se afla intr-un loc de munca atragator, care ii va permite sa isi desfasoare munca de zi cu zi intr-un mod eficient si cu maximum confort si comoditate. Pasagerii, cel de-al treilea grup din segment, doresc nu numai sa fie transportati din punctul A in punctul B, ci si sa utilizeze cat mai bine timpul pe perioada calatoriei in cel mai mare confort posibil.
 

„Extinzand o senzatie de calitate in cabina si in compartimentul pentru pasageri, noul Sprinter indeplineste cerintele si nevoile diverselor operatorii de flote, soferii si pasagerii“, mai spune producatorul.
Serviciile de conectivitate vor oferi posibilitatea de digitalizare in conexiunea cu vehiculul, prin serviciul de ride sharing la cerere „Via“. Mercedes-Benz lucreaza, in cadrul unui joint venture cu Via, la dezvoltarea solutii inteligente de mobilitate, iar o zona importanta pe care se concentreaza cele doua companii este optimizarea vehiculelor pentru utilizarea in cadrul unui serviciu de tip ride-sharing. Noile caracteristici ale lui Sprinter permit o simbioza intre hardware si software, contribuind astfel la imbunatatirea calitatii serviciilor. Noul vehicul primeste si trimite date. In viitor, intrarea senzorului datele din algoritmul Via vor oferi baza pentru imbunatatirea sistemului eficienta rutei vehiculelor. Iar interiorul este si el potrivit nevoilor pasagerilor: facilitati de incarcare USB si hotspot-uri Wi-Fi ce permit conectarea la lumea digitala.

Articole similare

Ad