Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTE Trailes deschide noi centre de piese de schimb in Arad si Pitesti

CTE Trailers a reusit anul trecut sa isi creasca cifra de afaceri din vanzarea de piese cu 20%, comparativ cu perioada similara din 2016. In 2018, compania va deschide doua noi sucursale in Arad si Pitesti, o a treia potentiala locatie fiind Suceava.
CTE Trailers incepuse sa isi mareasca baza de clienti inca de acum trei ani, cand si-a propus sa devina distribuitor la nivel national.
 

Prin atragerea mai multor furnizori in portofoliu, efectele acestei strategii au dat roade anul trecut, compania reusind sa distribuie mai multe piese, nu numai de la Krone, principalul partener, dar si de la Meiller, Fainmonville, Max Trailer, Legras, Atlas sau Penz Crane, reusind astfel sa-si mareasca cifra de afaceri cu 20%. Odata cu ea s-a marit si stocul de piese specifice pentru vehiculele oferite, care a ajuns in prezent la o valoare de circa 500.000 de euro, ceea ce inseamna ca „orice piesa cu rulaj se afla pe stoc la depozitul central din Bolintin Vale“, dupa cum afirma Octavian Aflorii, manager After Sales CTE Trailers. Expansiunea va continua si anul acesta prin deschiderea a doua noi sucursale pentru distributia de piese, magazine si depozite, fara afiliere la vreun alt centru deja existent, cum ar fi un service. „Vorbim de Arad si Pitesti, cu un al treilea potential punct in Suceava. Pentru cel din Pitesti, desi este aproape de punctul din Ciorogarla, stim ca transportatorii de acolo nu isi permit sa astepte livrarea unei piese, chiar daca este vorba de o ora sau doua“, a mai spus Octavian Aflorii. La nivel de clienti, 40% din piesele vandute de CTE Trailers sunt prin service-ul propriu, impreuna cu manopera, restul de 60% fiind distribuite pe diferite alte canale de vanzare. Din aceste ultime procente, aproximativ 30% ajung direct la clientii finali.

Articole similare

Ad