Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Audi are un nou presedinte al Consiliului de Administratie

Consiliul de Supraveghere al AUDI AG a decis sa il insarcineze temporar si cu efect imediat pe Abraham Schot cu functia de Presedinte al Consiliului de Administratie Audi, dupa ce Rupert Stadler, Preseditele Audi a fost arestat preventiv in 18 iunie, la solicitarea Parchetului din München.
Abraham Schot este membru al Consiliului de Administratie al AUDI AG si responsabil pentru Vanzari si Marketing din 1 septembrie 2017. El s-a alaturat Grupului Volkswagen in 2011, unde a supervizat proiectele strategice in cadrul Vanzarilor Grupului, iar din 2012 a devenit directorul diviziei de Marketing si Vanzari a Volkswagen Vehicule Comerciale.
 

Rupert Stadler a solicitat Consiliului de Supraveghere sa il elibereze din functia de Membru al Consiliului de Administratie al AUDI AG si din functia de Membru al Consiliului de Administratie al Volkswagen AG. Consiliile de Supraveghere ale Volkswagen si Audi au dat curs solicitarii lui Stadler de a-l elibera din aceste functii. Aceste decizii se aplica temporar, pana la clarificare circumstantelor care au dus la arestarea sa. Directorul producatorului de automobile Audi, Rupert Stadler, a fost retinut la inceputul acestei saptamani, fiind suspect in cazul manipularii testelor privind emisiile de gaze.

Articole similare

Ad