Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Optex lanseaza doi senzori de monitorizare a traficului auto

Optex va lansa pe piata locala o noua serie de senzori de monitorizare a traficului auto, la scurt timp dupa ce aceasta va fi prezentata oficial cu ocazia Intertraffic, un eveniment de specialitate ce va avea loc la Amsterdam, intre 22 si 23 martie.
Seria ViiK este compusa din OVS-01GT, un senzor dedicat portilor, barierelor sau activarilor de usi industriale si OVS-01CC, senzorul ce poate detecta si numara masinile aflate in miscare, cu viteze de pana la 60 km/h. Contorul poate fi montat pe un stalp sau perete, la 90 de grade, iar aria sa de detectie, de pana la 8 m, poate fi personalizata cu 8 setari de distanta si 5 de sensibilitate. Aceasta este o optiune potrivita pentru numararea masinilor din parcurile de retail sau monitorizarea traficului strazilor importante.
 

Detectorii Viik folosesc tehnologia Frequency-Modulated-Continuous-Wave (FMCW) si reprezinta solutia potrivita in cazul in care circuite de tip bucla inductiva nu pot fi instalate, datorita fie unei deteriorari a suprafetei drumului, fie datorita pavarii.

Articole similare

Ad