Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Auchan introduce un serviciu de plata pe mobil, AuchanSpeedy

Auchan lanseaza in Italia un serviciu de plata prin telefonul mobil, dezvoltat cu Mastercard, care ofera clientului posibilitatea de a evita procesul clasic de scanare si plata a produselor la casele de marcat.
AuchanSpeedy este utilizat in prezent intr-un proiect-pilot care se desfasoara intr-un magazin din Milano si intr-un supermarket din Brescia. In a doua etapa, acesta va fi implementat in 50 de puncte de vanzare din Italia, pana la sfarsitul lui 2018.
 

Prin intermediul acestei aplicatii, ce urmeaza a fi disponibila in toate magazinele Auchan din Italia, le este oferita clientilor o solutie practica de plata, care elimina statul la casele de marcat.
Odata inregistrat pe aceasta aplicatie, disponibila pentru sistemele de operare iOS si Android, clientul isi scaneaza produsele cu ajutorul smartphone-ului sau si le gaseste in cosul virtual. La sfarsitul cumparaturilor, nu trebuie sa treaca pe la casa de marcat, ci doar sa se indrepte spre iesire, rezumatul cosului fiind afisat in aplicatie. Clientul isi valideaza apoi plata prin intermediul cartii de credit atasate pe care o activeaza, la alegere, prin amprenta, recunoastere faciala sau cod PIN.
Pentru a demonstra ca a facut plata, in special in cazul controalelor aleatorii la iesirea din magazin, o chitanta este trimisa cumparatorului prin e-mail si arhivata direct in aplicatie.

Articole similare

Ad