Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Membrii FORT au strans randurile la Adunarea Generala de la Brasov

Adunarea Generala a Federatiei Operatorilor Romani de Transport (FORT) a avut loc la Brasov, la sfarsitul saptamanii trecute. Sala hotelului ARO Palace s-a dovedit a fi neincapatoare, operatorii de transport marfa si calatori participand in numar mare. Cele mai stringente probleme la acest moment tin de transportul de calatori, iar cei interesati au putut afla ultimele informatii chiar de la conducerea Autoritatii Rutiere Romane, directorul general Aurelia Surulescu si directorul general adjunct Lucian Lambru fiind prezenti la intalnirea FORT – ARR este implicata in grupul de lucru de la Ministerul Dezvoltarii Regionale pentru modificarea legislatiei si lucreaza, in acelasi timp, alaturi de Directia de Transport din cadrul Ministerului Transporturilor pentru modificarea OG 27 si armonizarea prevederilor referitoare la transportul comercial de pasageri.
 

Informatii utile au fost prezentate si de catre reprezentantii Politiei Rutiere, care au facut un bilant al accidentelor produse in 2017, dar si al actiunilor de control intreprinse in decursul anului trecut si au tras un semnal de alarma cu privire la cazurile tot mai des intalnite de fraudare a tahografului digital si de nerespectare ai timpilor de conducere si de odihna.
Cu prilejul adunarii generale, membrii FORT au votat obiectivele federatiei pentru perioada urmatoare, in functie de care conducerea va stabili directiile de actiune/lobby pe toate segmentele de transport.

Articole similare

Ad