Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Goodyear va asigura 80% din necesarul de anvelope al Girteka Logistics

Goodyear a fost ales de Girteka Logistics, parte a FTL Transport Company, drept furnizor principal pentru cele 4.000 de camioane si 4.300 de semiremorci folosite de firma lituaniana la transport de marfuri in zona paneuropeana, urmand sa acopere 80% din volumul de anvelope al acesteia, in special pentru autotractoare cu 2-3 axe si dube frigorifice cu trei axe.
Girteka Logistics si-a inceput activitatea acum 20 de ani cu un camion, acum gestioneaza anual peste 320.000 de camioane incarcate cu marfuri, in intreaga Europa, iar preferinta pentru Goodyear se datoreaza costului mai bun pe kilometru, rezultat in urma evaluarii detaliate a mai multor producatori de anvelope. Pentru managementul pneurilor, compania planuieste sa instaleze un Drive-over-Reader din gama Goodyear la cel mai mare depozit al sau, din Siauliai (Lituania). Acest aparat foloseste o tehnologie automata de ultima generatie, prin intermediul careia poate verifica usor si rapid presiunea, adancimea de profil a anvelopelor si greutatea fiecarui vehicul in parte, ori de cate ori intra sau iese din depozit.
 

Tehnologia Drive-over-Reader face parte din Goodyear Proactive Solutions, un set complet de operatiuni de management si suport al flotelor de vehicule, sustinut de o tehnologie de analiza predictiva, pentru un control mai bun al costurilor operationale, o performanta ridicata a vehiculelor prin detectarea eventualelor probleme inainte ca ele sa apara si un consum mai eficient de carburant, deci implicit si o reducere a amprentei de carbon a flotei.

Articole similare

Ad