Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CeMAT bate la usa!

Hanovra Messe si CeMAT promit sa aduca Industria 4.0, la sfarsitul lui aprilie, la un nou nivel, prin accentul pe care expozantii si intregul eveniment il vor pune asupra produselor digitalizate, sistemelor de energie integrata si solutiilor logistice inteligente care vor schimba modul nostru de a trai, a munci si a face afaceri.
Industria se schimba rapid, tehnologiile folosite in fabrici devin tot mai eficiente, platformele industriale IT sunt deja disponibile si tot mai multi subcontractori industriali sunt integrati digital in lantul de valori al clientilor. Iar masinile si robotii care au capacitatea de a „invata“ pot tot mai mult sa ia decizii autonom. De aceea la Hanovra se vor reuni principalii producatori mondiali de tehnologii automate, roboti si solutii IT.
 

Vor fi expuse stivuitoare eficiente energetic si echipamente industriale, sisteme de manipulare sofisticate, complet automatizate, echipamente de ridicare si platforme de lucru la inaltime, rafturi inteligente si sisteme de depozitare, cele mai noi sisteme de control, IT pentru logistica si orice alte produse si servicii pentru logistica si supply chain, dar si macarale si echipamente de ridicare, platforme de acces, roboti logistici si tehnologii de ambalare.

Articole similare

Ad